KONTAKT I USLOVI

Telefon   065 8222 065 

 

kontakt@laptopbaterija.rs 

 

Radno vreme         ponedeljak - petak  10 - 20h

 

 

CORPORATE SPECIAL SERVICES  d.o.o.

 

PIB              107745171
MB              20863650

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________ 

USLOVI POSLOVANJA

 

ČIME SE BAVIMO

 

Mi ne prodajemo sopstvene proizvode već se samo bavimo dobavljanjem i prodajom laptop baterija. Iz tog razloga usluge pružamo isključivo fizičkim licima u skladu sa zakonskim propisima.

 

Obzirom da nemamo posrednike u naručivanju, cene nekih modela laptop baterija su najpovoljnije na tržištu.

 


PONUDA

 

Na stanju uvek imamo oko 70% najtraženijih baterija koje su naručivane kod nas. Ukupna ponuda dobavljača objedinjuje preko 6.000 različitih modela laptop baterija, koje pokrivaju preko 80.000 različitih modela laptop računara.

 

Ako ne uspete pronaći neku bateriju na sajtu pošaljite nam e-mail na kontakt@laptopbaterija.rs sa modelom laptopa, modelom baterije ili opisom baterije koja Vam je potrebna. Mi ćemo Vam odgovoriti da li takva baterija postoji u ponudi i dodati je na naš sajt gde ćete moći videti njene karakteristike i odlučiti da li želite da je naručite.

 


GARANCIJA I REKLAMACIJE

 

Svaka naručena baterija, na sebi ima nalepnicu sa KOD-om. U slučaju reklamacije baterije KOD ne sme biti oštećen. Ukoliko dobijete bateriju bez koda, molimo Vas da nam se odmah javite radi zamene iste.

 

Povraćaj novca ili zamena baterije moguća je u slučaju da ona ne zadrži svoje karakteristike u garantnom roku koji je kod svih dobavljača 6 meseci. Naravno, fizička oštećenja i oštećenja nastala izlaganjem uslovima koji nisu predviđeni za eksploataciju baterije (voda, vatra, ekstremne temperature...), ne podležu garanciji.

 

Sve baterije stižu u kutiji i kesici zapečaćenoj sigurnosnom nalepnicom.

 

U slučaju da se opis proizvoda ne slaže sa proizvodom koji ste naručili, odmah ćete dobiti potpuni povraćaj novca a mi ćemo preuzeti na sebe vraćanje baterije dobavljaču.

 

Kada naručujete baterije veće kapacitivnosti od Vaše originalne, proverite da li Vaš laptop podržava takve baterije pre poručivanja. REKLAMACIJA BATERIJE ZBOG OVAKVIH PROPUSTA NIJE MOGUĆA. Kod velike većine modela laptopova  (oko 90%) baterija će funkiconisati bez ikakvih problema. Kod manjeg broja modela laptopova potrebno je uraditi UPDATE BIOS-a i baterija će biti prepoznata. U veoma malom broju slučajeva, laptopovi mogu koristiti samo baterije određene kapacitivnosti isključujući upotrebu baterija veće kapacitivnosti.

 

Eventualni problem Vašeg laptopa vezan za upotrebu baterije veče kapacitivnosti možete naći na internetu jednostavno kucajući tačan model laptop računara koji posedujete.

 

Ako naručite pogrešan model baterije, postoji mogućnost vraćanja iste u roku od 48h Uz plaćanje 10% za trokove duple obrade narudžbine i troškova njenog transporta. Sve baterije imaju fotografije, karakteristike, modele laptopova za koje su namenjene i modele baterija koje menjaju. Fotografije su jasne, u visokoj rezuluciji sa svim detaljima baterije jasno vidljivim. Prilikom naručivanja baterija sa fotografije treba da bude identična izgledu Vaše baterije. Ako i pored toga niste sigurni koja Vam baterija treba, kontaktirajte nas, mi ćemo Vam pomoći.


Do sada nismo imali nijedan nerešen problem i želimo da tako i ostane. Propusti i greške se dešavaju i učinićemo sve da ih otklonima u Vašu korist u razumnom dijalogu.  

 

 

CENE PROIZVODA

 

Cene proizvoda se ažuriraju svakodnevno i po kojoj ceni naručite proizvod po toj ceni ćete ga i dobiti. Cene proizvoda su postavljene na sajtu i po toj ceni naručujete proizvod. Cena dostave NIJE uračunata u cenu proizvoda. Nema skrivenih troškova.

 

Pored navedene cene jedini dodatni trošak je kurirska služba (PostExpress) koja vrši dostavu od Beograda do Vašeg mesta.  Naručene proizvode možete preuzeti i lično, bez plaćanja dostave u Beogradu.

 

Plaćanje narudžbina se može izvršiti, pouzećem prilikom dostave baterije, uplatom na račun u Raiffeisen banci ili prebacivanjem sredstava on-line banking-om.

 

U procesu implementacije je i on-line plaćanje platnim karticama kao i plaćanje QVoucher-om.

 

NARUČIVANJE I ISPORUKA

 

Za baterije koje imamo na stanju, ništa se ne plaća unapred, plaćate bateriju prilikom isporuke.

 

Prilikom naručivanja, proverite da li bateriju imamo na stanju jer ažuriranje stanja uvek kasni 24-48 h zbog dinamičnosti prodaje. 

 

Za baterije koje nemamo na stanju, posle prijema narudžbine, dobićete sms ili e-mail poruku sa instrukcijom za uplatu 50% od vrednosti porudžbine, drugih 50% plaćate kurirskoj službi kada Vam dostavi proizvod. Prva polovina  novca  je garancija nama da nećete odustati od porudžbine, a druga polovina koju plaćate tak kada proizvod dobijete je garancija Vama da ćete dobiti ono što ste naručili.

 

Bilo kakav drugi način plaćanja nije moguć.

 

Period od dana naručivanja do isporuke je 15-20 radnih dana, dosta često i kraći.
Naručivanjem proizvoda  smatra se da je korisnik ove Uslove prodaje u celosti pročitao, razumeo i prihvatio.SIGURNOST PRI ON-LINE NARUČIVANJU

 

Zakonska regulativa koja važi za on-line kupovinu je definisala zaštitu kupaca te se i na ovakav vid kupovine odnose sve one zakonske odredbe koje važe pri klasičnoj trgovini dopunjene Zakonom o elektronskoj trgovini (“Sl. glasnik RS”, br. 41/2009) koji možete pronaći na sledećoj adresi 

 

www.uzda.gov.rs/FileSystem/SiteDocuments/zakoni/Zakon_o_elektronskoj_trgovini.pdf

 


PITANJA

 

Za sve što Vas interesuje a nismo odgovorili, za baterije koje ne možete da pronađete a mislite da Vam mi možemo pomoći i za moguću poslovnu saradnju, kontaktirajte nas na kontakt@laptopbaterija.rs